Select Page

About us

Learn more about our company

Rólunk

 

A DNAbabyControl a Novogenia csoport termékcsaládja; menedzsmentje kezeli, fejleszti és gyártja az itt forgalmazott termékeket. A DNAbabyControl szolgáltatásai közé tartoznak a Novogenia GmbH laboratóriumában elvégzett génelemzések, a www.novogenia.com, www.genteszt.hu, a személyi étrendkiegészítők (Genome Plus GmbH www.genomeplus.online) és a személyre szabott kozmetikumok (a Genome Plus GmbH által gyártott www.genomeplus.online).

A Novogenia GmbH-t Dr. Daniel Wallerstorfer alapította 2009-ben Ausztriában, és még ugyanabban az évben megkapta az egészségügyi genetikai vizsgálatok engedélyét a Szövetségi Egészségügyi Minisztériumtól. Ezzel egyidejűleg a Novogenia GmbH irányításával Németországban megalapították az emberi géntechnológiával foglalkozó DNA-Plusz Központot. A Novogenia és a DNA Plus eredetileg csak genetikai vizsgálatokat ajánlottak az egészségügyi ellátáshoz, de portfóliójukat életmódbeli genetikai teszteléssel bővítette a Nutrigenetics és a testsúlycsökkentés terén. A Novogenia az évek során az újszülött szűrés területén is kiterjedt Európában.

2011-ben a Novogenia GmbH létrehozta a Novogenia laboratóriumi hálózatot. Rövid idő alatt több mint 100 orvosi genetikai laboratórium csatlakozott e hálózathoz, több mint 3000 különböző orvosi genetikai vizsgálat portfóliójával.

2012-ben a Novogenia GmbH átvette a megelőző genetikai diagnosztika, a GENOSENSE Diagnostics GmbH világméretű úttörőjét, amely több mint tizenegy éves tapasztalattal rendelkezik e területen.

2013-ban a Novogenia ismét felkészült arra, hogy portfólióját új üzleti területeken, például genetikai adatokon alapuló étrend-kiegészítőkkel bővítse.

2014-ben megalapították a Genome Plus-t, a Novogenia Group spin-off cégeként. A Genome Plus független vállalat, amely a Novogenia sokéves tapasztalatára és innovatív termékfejlesztési előmenetelére épül, és ezt a tudást az ügyfelei számára csomagolja. A Genome Plus termékek a genetikai vizsgálatokon alapuló táplálékkiegészítők megoldása. Ezeket a jól ismert és innovatív termékeket és szolgáltatásokat a nemzetközi követelményekhez igazítják; ez lehetővé teszi a Genome Plus számára, hogy ügyfelei számára a legmagasabb minőségű tesztelt termékeket és szolgáltatásokat kínálja.

A Novogenia Csoport Európa vezető piacvezetője az életmód és a genetikai diagnosztika területén, valamint a megelőző genetikai diagnosztika globális úttörője.

A DNA Plus Humángenetikai Centrum – DNA-Plusz Hungary Kft. a Novogenia Group magyarországi képviselőjeként és forgalmazójaként 2012-ben kezdte meg magyarországi tevékenységét, lehetővé téve magánszemélyek részére, hogy megismerjék genetikai hajlamosságukat bizonyos betegségekre. Célunk a genetikai betegségmegelőzés lehetőségének széles körben való elérhetővé tétele és az eredmények könnyen értelmezhető prezentálása, így a személyre szabott megelőző programok segítségével jelentősen csökkenthetik betegségkockázatukat. Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egészségügyi területeken tapasztalt orvosok és molekuláris biológus szakemberek bevonásával, hogy az elemzések alapjául szolgáló információk csakis többszörös tudományos megerősítés után kerüljenek felhasználásra. Termékeink kizárólag a következő tényezőkre összpontosítanak:

  • tudományos szempontból többszörösen kockázati génként azonosított gének;
  • az átlag népesség körében gyakran mutált gének;
  • betegség-kockázatokat előidéző gének, melyek negatív hatása, korai felismerés vagy szakszerű megelőzés segítségével jelentősen csökkenthető.

A DNA-Plusz Hungary Kft. portfólióját – külön honlappal – 2019 őszétől bővítette ki. A kapcsolódó termékeket közvetlen tőlünk vagy Partnereinknél is megvásárolhatják.

CONTACT FORM

Name(Required)
By clicking the 'Send' button you grant us permission that we are allowed to use your submitted data to respond to your inquiry and to contact you. You have the right to revoke your permission at any time via e-mail. In case you revoke your permission, your data will be deleted immediately.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Join Us!

Facebook

Instagram

Youtube